FHe FHe - 3 days ago 5
Node.js Question

NodeJS 0.10.46 not serving after lighttpd proxy anymore

today I've updated my nodejs installation (from official CentOS 7 repo).

I used to serve via a lighttpd proxy, nothing special:

proxy.server = ( "" =>
( "" =>
(
"host" => "127.0.0.1",
"port" => 2368,
)
)
)


NodeJS itself is working fine, I got two apps running well (if accessed directly), lighttpd also proxying a third app (provided by a Java runtime), that's full functional.

Problem started with NodeJS update to 0.10.46 (via yum package manager), changed nothing on my configuration.

Lighttpd proxy.debug output:

(mod_proxy.c.1158) proxy - start
(mod_proxy.c.1199) proxy - ext found
(mod_proxy.c.1333) proxy - found a host 127.0.0.1 2368
(mod_proxy.c.417) connect delayed: 11
(mod_proxy.c.1042) proxy: fdevent-out 1
(mod_proxy.c.1065) proxy - connect - delayed success
(mod_proxy.c.1030) proxy: fdevent-in 4
(mod_proxy.c.652) proxy - have to read: 0
(mod_proxy.c.1158) proxy - start
(mod_proxy.c.1199) proxy - ext found
(mod_proxy.c.1333) proxy - found a host 127.0.0.1 2368
(mod_proxy.c.417) connect delayed: 11
(mod_proxy.c.1042) proxy: fdevent-out 1
(mod_proxy.c.1065) proxy - connect - delayed success
(mod_proxy.c.1030) proxy: fdevent-in 4
(mod_proxy.c.652) proxy - have to read: 0


NodeJS output:

"GET / HTTP/1.0"
"GET /favicon.ico HTTP/1.0" 200


So request is forwarded in first step, but then only a


500 - Internal Server Error


is delivered by lighttpd.

Any ideas? Don't know what I can try anymore.

Thanks in advance!

FHe FHe
Answer

First comment to question was the right hint: lighttpd version were problematic, update to 1.4.43 was the solution.

Comments