user355289 user355289 - 1 year ago 68
ASP.NET (C#) Question

Deploying ASP.Net MVC 4 App on IIS 7

I created a simple app and ran it on visual studio.
Then I went to "Project properties > web" and changed it to "Use local IIS server".

Now when I debug, I can't see anything, even localhost\MySite\Home will return 404.
It look like the iis is looking for a folder called \home under the site main folder, instead of looking for a controller named home.

IIS has my application as site with application pool default ASP.Net , Integrated mode.

What is wrong?

my config is standard from wizard:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!--
For more information on how to configure your ASP.NET application, please visit
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=169433
-->
<configuration>
<configSections>
<!-- For more information on Entity Framework configuration, visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=237468 -->
<section name="entityFramework" type="System.Data.Entity.Internal.ConfigFile.EntityFrameworkSection, EntityFramework, Version=5.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" requirePermission="false" />
</configSections>
<connectionStrings>
<!--<add name="DefaultConnection" connectionString="Data Source=(LocalDb)\v11.0;Initial Catalog=aspnet-MvcApplication2-20130718122501;Integrated Security=SSPI;AttachDBFilename=|DataDirectory|\aspnet-MvcApplication2-20130718122501.mdf" providerName="System.Data.SqlClient" />-->
<add name="DefaultConnection" connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirectory|\aspnet-MvcApplication2-20130718122501.mdf;Initial Catalog=aspnet-MvcApplication2-20130718122501;Integrated Security=True;User Instance=True" providerName="System.Data.SqlClient" />
</connectionStrings>
<appSettings>
<add key="webpages:Version" value="2.0.0.0" />
<add key="webpages:Enabled" value="false" />
<add key="PreserveLoginUrl" value="true" />
<add key="ClientValidationEnabled" value="true" />
<add key="UnobtrusiveJavaScriptEnabled" value="true" />
</appSettings>
<system.web>
<compilation debug="true" targetFramework="4.5" />
<httpRuntime targetFramework="4.5" />
<authentication mode="Forms">
<forms loginUrl="~/Account/Login" timeout="2880" />
</authentication>
<pages>
<namespaces>
<add namespace="System.Web.Helpers" />
<add namespace="System.Web.Mvc" />
<add namespace="System.Web.Mvc.Ajax" />
<add namespace="System.Web.Mvc.Html" />
<add namespace="System.Web.Optimization" />
<add namespace="System.Web.Routing" />
<add namespace="System.Web.WebPages" />
</namespaces>
</pages>
</system.web>
<system.webServer>
<validation validateIntegratedModeConfiguration="false" />
<handlers>
<remove name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_32bit" />
<remove name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_64bit" />
<remove name="ExtensionlessUrlHandler-Integrated-4.0" />
<add name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_32bit" path="*." verb="GET,HEAD,POST,DEBUG,PUT,DELETE,PATCH,OPTIONS" modules="IsapiModule" scriptProcessor="%windir%\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\aspnet_isapi.dll" preCondition="classicMode,runtimeVersionv4.0,bitness32" responseBufferLimit="0" />
<add name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_64bit" path="*." verb="GET,HEAD,POST,DEBUG,PUT,DELETE,PATCH,OPTIONS" modules="IsapiModule" scriptProcessor="%windir%\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319\aspnet_isapi.dll" preCondition="classicMode,runtimeVersionv4.0,bitness64" responseBufferLimit="0" />
<add name="ExtensionlessUrlHandler-Integrated-4.0" path="*." verb="GET,HEAD,POST,DEBUG,PUT,DELETE,PATCH,OPTIONS" type="System.Web.Handlers.TransferRequestHandler" preCondition="integratedMode,runtimeVersionv4.0" /></handlers></system.webServer>
<runtime>
<assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="DotNetOpenAuth.Core" publicKeyToken="2780ccd10d57b246" />
<bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-4.0.0.0" newVersion="4.1.0.0" />
</dependentAssembly>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="DotNetOpenAuth.AspNet" publicKeyToken="2780ccd10d57b246" />
<bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-4.0.0.0" newVersion="4.1.0.0" />
</dependentAssembly>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="System.Web.Helpers" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
<bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-2.0.0.0" newVersion="2.0.0.0" />
</dependentAssembly>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="System.Web.Mvc" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
<bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-4.0.0.0" newVersion="4.0.0.0" />
</dependentAssembly>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="System.Web.WebPages" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
<bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-2.0.0.0" newVersion="2.0.0.0" />
</dependentAssembly>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="WebGrease" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
<bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-1.3.0.0" newVersion="1.3.0.0" />
</dependentAssembly>
</assemblyBinding>
</runtime>
<entityFramework>
<defaultConnectionFactory type="System.Data.Entity.Infrastructure.LocalDbConnectionFactory, EntityFramework">
<parameters>
<parameter value="v11.0" />enter code here
</parameters>
</defaultConnectionFactory>
</entityFramework>
</configuration>

Answer Source

It seems like routing handler is not being loaded...

Are you sure the application pool is set to integrated? If yes try to add this line in your web.config:

<modules runAllManagedModulesForAllRequests="true"></modules>

Please, make sure you have also these handlers registered in your application:

<add name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_32bit" path="*." verb="GET,HEAD,POST,DEBUG,PUT,DELETE,PATCH,OPTIONS" modules="IsapiModule" scriptProcessor="%windir%\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\aspnet_isapi.dll" preCondition="classicMode,runtimeVersionv4.0,bitness32" responseBufferLimit="0" />
<add name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_64bit" path="*." verb="GET,HEAD,POST,DEBUG,PUT,DELETE,PATCH,OPTIONS" modules="IsapiModule" scriptProcessor="%windir%\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319\aspnet_isapi.dll" preCondition="classicMode,runtimeVersionv4.0,bitness64" responseBufferLimit="0" />
<add name="ExtensionlessUrlHandler-Integrated-4.0" path="*." verb="GET,HEAD,POST,DEBUG,PUT,DELETE,PATCH,OPTIONS" type="System.Web.Handlers.TransferRequestHandler" preCondition="integratedMode,runtimeVersionv4.0" />