A.D. A.D. - 17 days ago 4
Java Question

Portlet Configuration window does not open

Following dependencies issues into a MVC spring Liferay portlet, I tried to rebuild it from scratch.

Most of it is now OK but the portlet preferences.
It used to work on the former portlet but does not on the built from scratch portlet.
I have correctly set Liferay-portlet.xml:

<configuration-action-class> com.<packagename>.<subpackagename>.config.ConfigurationActionImpl</configuration-action-class>

Same results with default class:

This part works as the "configuration" option is now available when I click the right top corner of the portlet.

Portlet.xml includes :


I also copied the former jsp that was working correctly into the new project.
It does load properly. When I click "configuration", all of the System.out.println are correctly displayed into the console output), but the setup window does not appear and thus the html elements are not displayed.
All I get is the portlet page attempting to load a window but it never opens.

Are there any other files included that I might not have re-setupped properly?


Was caused by this :

<link href="<c:url value="/css/bootstrap.css"/>" rel="stylesheet">
<link href="<c:url value="/css/bootstrap.min.css"/>" rel="stylesheet">
<link href="<c:url value="/css/bootstrap-theme.css"/>" rel="stylesheet">
<link href="<c:url value="/css/bootstrap-theme.min.css"/>"

When I remove this from the jsp, everything works again. thx to myself ;) Hope it wil save somebody else's time...